onsdag 3. oktober 2012

Snart premiére på ny forestilling av Komma Danseteater: Roar møter veggen!


"Roar møter veggen" er basert på en idé av Thea Færden Bringsværd. Det er en forestilling som leker med ord og uttrykk, klisjéer og rare vendinger som vi bruker i hverdagen - uten at vi ofte er klar over hva det er vi egentlig sier. Det er ikke alltid så lett å forklare følelser. Mange av uttrykkene vi bruker til daglig er forsøk på å forklare følelsesmessige tilstander gjennom bruk av bilder og metaforer. Hva om disse uttrykkene hadde vært virkelige? 

Roar er en helt vanlig mann som bokstavelig talt svartmaler alt rundt seg. Han har mistet de gode følelsene, og sommerfuglene i magen hans er bare underutviklede larver. Han er ute av seg og trenger hjelp - og hjelp kommer! Kanskje ikke helt slik han hadde tenkt seg det bare? Arbeidsmaur fra ?Hovedsentralen? (kontrollrommet for følelser) dukker opp hjemme hos Roar. De gir han streng beskjed om å gå inn i seg selv, og redningsoperasjonen ?Kodenavn ROAR FSS33? (Finne Seg Selv) blir igangsatt. 

I dette moderne eventyret venter det både overraskelser og farer! Roar må møte sin vegg av utfordringer, og blir dratt inn i en snodig fantasiverden fylt med magi og underlige skapninger! Kan tankemønstre forandres og kan kanskje Roar overraske seg selv også?
Bli med på Roars reise! Urpremiére i Fredrikstad. 

Billetter kjøpes på www.billetto.no/roar 
Billettpriser: 80 kr for barn og ungdom under 18 år. 120 kr for voksen.
Et begrenset antall billetter for de som har kulturkortet KODE selges pr. forestilling til 60 kr. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar